Mijn verhaal

Mijn naam is Thymo. Ik ben vierentwintig jaar, designer en marketeer en ik woon in Nederland.

Van kinds af aan was ik al geïnteresseerd geweest in kunst en in de manier hoe deze wereld verbonden is met elkaar. De afgelopen tien jaar is daar veel verandering in geweest, mede door de ontwikkeling van het internet.

Deze, nieuwe innovatieve manier van verbonden zijn is iets dat mij inspireert, samen met de rol van strak design en vakmanschap.

Mijn achtergrond

In 2017 heb ik mijn diploma behaald als grafisch vormgever op het Grafisch Lyceum in Utrecht. Deze opleiding was de start van de ontwikkeling van mijn design skills. 

Nadat ik mijn diploma heb behaald ben ik gestart met de volgende opleiding; Business Innovation op Avans Hogeschool in ‘s-HertogenBosch. Deze studie is gericht op het bieden van oplossingen op complexe vraagstukken, deze oplossingen dienen vernieuwend en realiseerbaar te zijn.

In 2021 ben ik afgestudeerd aan deze opleiding. Momenteel werk ik als marketeer bij BeterDichtbij. Dit is een snelgroeiende dienst in de gezondheidszorg waarmee patiënt en zorgverlener digitaal met elkaar in contact kunnen blijven. In mijn vrije tijd ben ik nog steeds actief als een designer. Voornamelijk help ik hiermee lokale bedrijven zoals goede doelen en start-ups. 

Mijn expertise

Werken aan digitale projecten is iets wat ik het leukste vind om te doen. Bijvoorbeeld digital design, merk/visuele communicatie en social media marketing.

Om een idee te zien veranderen van een simpele schets naar iets echts is iets wat me motiveert. Maar wanneer het ook de doelgroep weet te raken is het moment dat ik tegen mezelf zeg: “Volgens mij heb ik mijn werk goed gedaan!”

✏️ Design

Identity design
Visuele communicatie
Web design

🚀 Marketing

Social media
Schrijven
Merkontwikkeling

Waarom ik geniet van wat ik doe

Ik ben altijd gepassioneerd geweest over het ontwikkelen van mijn ideeën en in het vinden van nieuwe manieren om mijn creativiteit te uiten. Tot zo ver hebben mijn design skills hier enorm mee geholpen om dat te bereiken. Ik zie mezelf als een nieuwsgierig en open-minded persoon die iets wilt betekenen voor deze wereld. Met mijn verzameling aan vaardigheden ben ik bereid om mensen en bedrijven te helpen met het behalen van de resultaten die zij nodig hebben.

Benoemd op:

Ik ben trots dat ik artikelen heb mogen publiceren en dat ik terug te vinden ben op deze websites:

– Frankwatching
– Internet Marketing Unie

Volg mijn reis

Ik hou er van om mijn productiviteit en creatieve proces te delen met mensen zoals jij. Daarom heb ik een online footprint ontwikkeld. Ik post mijn werk op Dribbble of op de website van mijn onderneming Your Creators.

Ook deel ik mijn zakelijke ontwikkelingen op LinkedIn en post ik momenten van mijn creatieve levensstijl op Instagram en Twitter.

In mijn vrije tijd doe ik atletiek en maak ik graag foto’s met mijn Canon camera. In het weekend ga ik er graag op uit, speel ik nummers van Bob Dylan of van the Beatles op mijn gitaar. Of kijk ik een Marvel film.

✔️ Wat staat er op de planning?

To-do

Mee bezig

Afgerond 🙌

Wil je kennismaken? Heb je een vraag? Of wil je over sparren over een idee? Stuur me dan een mail: rijneveld.thymo@gmail.com

Copyright ©2021 Thymo Rijneveld